Hus & hem

Städfirma Stockholm

Funderar du på att anlita hemstädning Stockholm? Det är du inte ensam om. Nuförtiden är det väldigt vanligt att anlita en städfirma för att få hjälp hemma. Vanligast är faktiskt varje vecka, men en del föredrar varannan vecka.

Hur mycket hjälp behöver du?

Ett smart tips är att börja med hemstädning Stockholm varannan vecka. Även om du i nuläget känner dig helt överväldigad kan det faktiskt räcka med en rejäl städning hemma varannan vecka för att du själv ska orka med.

Om du senare känner att du faktiskt vill ha hjälp av en städfirma Stockholm varje vecka går det alltid att lägga till det i efterhand.

Vad vill du få hjälp med?

De allra flesta vill få hjälp med vardagssysslor såsom dammsugning, skurning, dammtorkning och fönsterputs. En städfirma Stockholm har oftast färdiga paket du kan beställa. Om det är något speciellt du vill få hjälp med som inte ingår i paketet är det oftast möjligt att lägga till det.

Vad kostar det att anlita en städfirma Stockholm?

Hemstädning pris kan skilja sig en del mellan olika städfirmor. Hur ofta du vill få hjälp och vad du vill få hjälp med påverkar priset. Även storleken på ditt hem och hur många fönster du har är något som gör att priset skiljer sig åt mellan olika kunder.

Som nämnt ovan erbjuds det oftast färdiga paket att välja mellan. Dessa paket kan vara fördelaktiga för dig som kund och hjälpa till att hålla kostnaden nere.

Det enklaste sättet att få fram ett exakt pris är att kontakta några olika städfirmor som erbjuder hemstädning eller kontorsstädning Stockholm. Be om offerter och jämför dem för att skapa dig en uppfattning om vad det kostar att få ditt hem skinande rent.

Det är dock inte rekommenderat att välja den billigaste offerten. Som med allt annat i livet får du vad du betalar för när du anlitar en städfirma Stockholm.